Casa Manzolin

Oduševite se kušanjem jela od buče

Bez lažne skromnosti, jesen je zaista raskošno godišnje doba. Upravo se ta raskoš pronalazi na gotovo svakom uglu grada, u prekrasnim gradskim parkovima i šetnjom prirodom, no ona se zavukla i u gastronomski svijet gdje uistinu zavodi okusne pupoljke. Gastronomski okusi jeseni pripremaju se u Casa Manzolin Wine & Food.

Pri samom spominjanju jeseni, misli svakako prvo odlutaju na šumske plodove i rustikalnost. Upravo na tim temeljima se pripremaju specijaliteti chefova kuhinje u Casa Manzolin. Ukusna juha od buče posebna je radost jesenskih dana. Ona krije izrazito posebnu aromu i punoću okusa koji se uz pomno birane sastojke, kao i samu pripremu, dodatno naglašuju. Dakako, posebno se pripremaju i njoki od buče uz dodatak salvie – mediteranske biljke čije arome nježno prianjaju uz nijanse buče i tvore pravu rapsodiju kušanja. Osim specijaliteta pripremljenih na bazi buče, chefovi kuhinje također pripremaju i uvijek drage vrganje. Raznorazne recepture čiji je temeljni sastojak upravo ovaj šumski stanar, čekaju Vas na kušanje.

Već smo pri kraju mjeseca listopada, no jesen i dalje vlada svojom raskoši. Kušajte gastronomske specijalitete inspirirane jeseni i prepustite se toj raskoši kušanja i zavođenja okusnih pupoljaka.

© - d.istra
Privacy & Cookies Policy