Casa Manzolin

Dobra atmosfera
za dobro društvo

O nama

Zavodljiva igra strasti i užitaka čini uzbudljivom svaku priču, pa tako i našu vinsku. Nježne ili izrazito aromatične nijanse, dodir kontrasta ili naglasak na pojedinim aromama dok se kapljice sljubljuju niz istančano nepce – vinski svijet uistinu je čudesan, a užitaka je mnogo. Za istinski doživljaj i dvije potpune strane medalje, potreban je i onaj drugi dio kako bi ekstaza vinske melodije bila upotpunjena. Casa Manzolin Wine & Food by Poletti nudi najbolje iz sjedinjenja vinske čarolije i gastronomskih specijaliteta. 
Casa Manzolin Wine & Food renovirana je stara kuća tradicionalnog duha koja sjedinjuje istinske i najstarije užitke čovjeka – vino i gastronomiju. Tako je oživjelo mjesto za uživanje u trenutku, dobrom društvu, vinskoj kapljici i tradicionalnoj kuhinji u modernom ruhu. 
Dvije godine trajala je realizacija projekta na atraktivnoj lokaciji u samome centru stare jezgre Poreča, a isti sada predstavlja idealan spoj Wine bara i gastronomije koji zajedno zavode sva osjetila. U trenucima istinskih užitaka, možete se prepustiti vinima Poletti te kušati sve sorte koje vinarija broji – Malvazija Poletti, Malvazija Classica Poletti, Chardonnay Poletti, Teran Poletti, Cabernet Sauvignon Poleti, Merlot Poletti i Muškat ruža Rossella Poletti. Ista će se savršeno sjediniti s nevjerojatnim okusima kreativnosti, fantazije i ekstaze koji nastaju pod chefovskom palicom mladog sačinjenog tima.
Obitelj Poletti gaji istinske strasti prema vinu i gastronomiji, stoga dobro nam došli u Casa Manzolin Wine & Food!

…u najboljim tradicijama

Atmosfera restorana idealna je za romantičnu večeru, kao i za obiteljsku večeru vikendom, doručak ili poslovni ručak radnim danom.

više
© - d.istra
Privacy & Cookies Policy