Casa Manzolin

KUHINJA

Naglasak na istinskom uživanju u svakom zalogaju, glavna je odrednica kreiranja vrhunskih okusa, tekstura, nijansa i aroma svakoga tanjura. Tradicija u modernom ruhu kombinacija je koja sjedinjuje najbolje od naših starih s novim i modernim pristupima u pripremi, obradi i konačnom prezentiranju bogatstva tanjura i njegove sočnosti uz, dakako, savršeno uravnoteženje vinskih nijansa koje se prekrasno sljubljuju s tek kušanim zalogajima.
Casa Manzolin Wine & Food nudi najbolje iz vinskog i gastronomskog svijeta s naglaskom na izuzetne okuse i nijanse. Za vinsku fantaziju pobrinula su se vina Poletti, a za gastronomsku ekstazu izvrsni mladi tim Case Manzolin. Casa Manzolin Wine & Food spoj je užitaka vinskih nijansi i gastronomskih specijaliteta.Trud, vrijeme i ljubav uloženi u profesionalizaciju strasti prema vinu i hrani, osjetit ćete prilikom svakog kušanja dok Vam isto otkriva jedinstveni svijet vlastitih čari.

KUHINJA

Pratite nas na Instagramu

Atmosfera restorana idealna je za romantičnu večeru, kao i za obiteljsku večeru vikendom, doručak ili poslovni ručak radnim danom.

više
© - d.istra
Privacy & Cookies Policy